This is a premium alert message you can set from Layout! Get Now!

Arızalı Beyaz Eşya Nasıl Değerlendirilir?

admin
0

Çoğumuzun mecburi olarak kabul ettiği bir söz vardır ki o da beyaz eşya şans işidir. Kimisi herhangi bir marka beyaz eşya alır yıllarca, hurda beyaz eşya haline gelene kadar kullanır hiçbir şey olmaz siz alırsınız tamirci ile ahbap olursunuz. Yoksa beyaz eşya gerçekten şans işi mi? Bu konuda kesin bir şey söylememiz doğru olmaz ama arızalı beyaz eşya nasıl değerlendirilir sorunuzla ilgili bildiklerimizi sıralayalım.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi az veya çok kullandığınız artık arıza vermeye başlayan, elden çıkarılması gereken arızalı beyaz eşya ne yapılır, arızalı beyaz eşya kime satılır, spotçu arızalı beyaz eşya alır mı bunların hepsinden bahsedeceğiz. Yıllardır sıfır veya ikinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, kombi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, klima gibi ürünler aldığımız için sürekli bu tür sorularla muhatap oluyoruz. Biz de bir yazı hazırlayıp sizi en doğru şekilde bilgilendirmek istedik. İsterseniz hemen başlayalım.

Arızalı Beyaz Eşya Alanlar

Arızalı bozuk beyaz eşya alanlar yerler genelde tamirciler veya hurdacılardır. Arçelik, Bosch, Siemens, Beko, Vestel, Samsung gibi markaların yetkili servisleri değil de şahısların işlettikleri özel servislerle irtibata geçerek bu tarz ürünlerinizi satabilirsiniz. ikinci el beyaz eşya alıp satan spotçular bu tarz ürünleri almayı pek tercih etmezler.

Bir diğer seçenek de hurdacılar, hurda eşya alanlar ile iletişime geçmektir. Mahalle aralarında boş arsa üzerinde yığınla metal toplayan kişilerden bahsediyoruz. Ancak bu kişiler ürünü yerinden gelip almazlar, ya da hurda fiyatına düşük fiyatlara alırlar

Kapınızın önünden geçen el arabası ile hurda, eski eşya toplayan kişilere de sorunlu ürünlerinizi satabilirsiniz. Üstelik el arabası ile hurda toplayan kişiler evinizden ürünü kendisi alır, siz de hamallığı ile uğraşmamış olursunuz.ancak yukarıda belirttiğmiz gibi hurda fiyatına düşük fiyatlara alırlar

Bozuk Beyaz Eşya Nasıl Değerlendirilir?

Tamir edilmesi gereken, artık işlevini yerine getirmeyen bozuk beyaz eşya parçası veya içindeki metaller için alınır. Hangi marka, hangi model olursa olsun tüm beyaz eşya türleri genelde aynı prensiple çalışır. Dış kasa farklı olsa da iç aksamları birbirine çok benzer. Hurdacı veya tamirci de arızalı beyaz eşyayı yedek parça amacı ile kullanabilir bu da bir nevi geri dönüşümdür.

İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

Spotçu, ikinci elci, beyaz eşya alan firmalar arızalı beyaz eşya alır mı? Arızalı beyaz eşya nasıl değerlendirilir sorusunun cevabını sıralamaya çalıştık. Spotçular arızalı beyaz eşya alır mı, ikinci el eşya beyaz eşya alan yerler arızalı ürün alıyor mu derseniz cevabı olumsuzdur. Bursa Beyaz Eşya Servisi Çilek Teknik Servis olarak yıllardır bu sektörde hizmet veriyor, müşterilerimizden bu türde gelen taleplere olumlu cevap veriyoruz. Çünkü sıfır beyaz eşya alamayan öğrenciler, fakir, gariban insanlara uygun fiyatlara satıyoruz ya da hayrına makine hediye etmek isteyenlere aracılık yapıyoruz, dolaylı yoldan arızalı beyaz eşyanızı geri dönüşüme kazandırmış ve örneğini verdiğimiz ailelerin mutlu olmasını sağlamış oluyorsunuz 

Bursa da Osmangazi Nilüfer Yıldırım Gürsu Kestel Mudanya İlçelerinde ve Mahalleleri Yakınında Arızalı Bozuk Buzdolabı Çamaşır Makinesi Bulaşık Makinesi İkinci El Beyaz Eşya Alanlar Yerler neresi diye aramayın ! Bizi arayın 0552 503 00 11 ya da whatsapp numaramıza  fotoğraf gönderin fiyat verelim adresinizden gelip alalım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder
To Top